Saint Davids Visitor Centre

Home / By Board Type / Saint Davids Visitor Centre

Project Details

Tectonic Mixed Length Oak
Standard Grade
Treatex Hardwax Oil

An older Oak flooring project of ours was the iconic St David’s visitor center.  During 2008 it was decided that the Visitor center should be extended to add a Category One gallery to provide air conditioned, humidity controlled exhibition space. The architects selected Tectonic Mixed Length FSC Engineered Oak Flooring to provide the stability required for the exacting gallery climate requirements. We think this project turned out beautifully and definitely suggest visiting St Davids if you’re ever in Wales.

The Standard Grade, Tectonic Mixed Length Engineered floorboards were finished with Treatex Hardwax Oil.

Architects: Robert Smith Architects